Грипна атака: Инфлуцид отвръща на удара!

Според съвременни изследвания грипът може да ни донесе и ползи. Оказва се, че любими за грипния вирус са клетките с намалена клетъчна защита в тялото ни. Някои от тях могат да живеят дълго необезпокоявани и да не ни създават проблеми. А други ‒ да се трансформират в нещо много по-лошо и да предизвикат сериозни хронични заболявания. Грипният вирус унищожава тези потенциално опасни клетки, а болестта приключва със засилена регенерация на здрави клетки.

За да бъде постигнат този прочистващ клетъчен ефект обаче, е нужно адекватно лечение, което да помогне на организма да премине по-леко през болестта, да даде възможност на неговите системи да се възстановят и да станат още по-устойчиви.

Такава подкрепа оказва хомеопатичното лекарство при настинка и грип Инфлуцид

· Облекчава симптомите – хрема, кашлица, главоболие, висока температура, втрисане, мускулни болки, отпадналост

· Стимулира и укрепва защитните механизми на организма

· Помага боледуването да бъде кратко и щадящо, без да се потиска полезното обновяване на клетките

При ОСТРО СЪСТОЯНИЕ възрастни приемат по 1 табл. на всеки час, а деца под 12 г. – по 1 табл. на всеки 2 часа. След подобрение – 3х1 табл. дневно в продължение на още 1 седмица, което е важно, за да се избегне повторна поява на инфекцията.

Спри играта на котка и мишка!

Дали ще попаднете в плен на някой коварен вирус зависи от състоянието на имунната ви система. Ако не сте уверени в нейната сила и ви е омръзнало да си играете на котка и мишка с болестите, винаги можете да вземете мерки за укрепването й.

И тук можете да разчитате на Инфлуцид. Клинично доказано е, че 3 табл. на ден Инфлуцид в продължение на 1 месец дават профилактичен ефект срещу грипните и парагрипните вируси за 3 месеца.

Последни публикации: