Спешни мерки за здраве в условията на COVID-19 пандемията

Дезинфектант, маски

В разгара на новата вълна на COVID-19, когато броят на заболелите продължава да бъде висок, а усложненията от инфекцията са все по-чести, можеш да заложиш на изпитано решение за защита и лечение – респираторното антивирусно лекарство Инфлуцид – което ще ти спести бъдещи тревоги и проблеми със здравето.

Инфлуцид присъства в утвърдените протоколи за лечение на COVID-19, прилагани от някои от водещите специалисти и клиники в страната, сред които ВМА и Клиниката по педиатрия към УМБАЛ „Александровска“.

Редица международни клинични изследвания доказват, че започването на терапия с Инфлуцид още при първи симптоми на заболяване води до бързо и ефективно излекуване. Инфлуцид:

  • Овладява възпалението в организма
  • Лекува симптомите на респираторните вирусни инфекции, включително на COVID-19: понижава температурата, повлиява главоболието, втрисането, мускулните болки, дразнещата кашлица, отпадналостта и умората
  • Предпазва от настъпването на усложнения и нуждата от антибиотици и други симптоматични лекарства
  • Намалява риска от усложнения след прекарана COVID-19 инфекция, предотвратява късната цитокинова буря
  • Укрепва имунитета
  • Има отличен профил на безопасност, поради което е подходящ за възрастни и деца над 1 г., бременни и кърмещи жени.

Инфлуцид е първи избор за лечение на децата с COVID-19 на множество педиатри в страната

Един от тях е д-р Любомир Субев, който споделя своя опит в терапията на това заболяване в детска възраст. Виж какво разказва той:

Начин на прием на Инфлуцид:Инфлуцид

деца 1-11 г. – 1 табл. на всеки 2 часа до 8 табл. на ден
деца от 12 г. и възрастни – 1 табл. на всеки час до 12 табл. на ден
След острия период – 3х1-2 табл. на ден в продължение на 1 месец, което ще предотврати ненужни усложнения

Инфлуцид доказано предпазва и от разболяване

Инфлуцид има широка антивирусна активност спрямо редица респираторни вируси, включително коронавируси. Блокира проникването на вируси в клетката. Това го прави предпочитаният избор за защита от вируси на стотици хиляди български семейства.

Клинични проучвания сочат, че приемът на 3 пъти по 1 табл. дневно Инфлуцид в продължение на 1 месец осигурява защита от вируси за 3 месеца.

Програмата за предпазване с Инфлуцид може да бъде съчетана и с ваксинация срещу COVID-19 за изграждане на по-стабилна антивирусна защита.