Живот без страх от вируси!

усмихнати хора заедно навън

Наближаването на учебната година, предстоящата нова вълна от COVID-19 и активирането на другите типични за есента респираторни вируси будят тревога у много хора. Все по-реалистично звучат прогнозите за ново затягане на мерките и затваряне на учебни и други заведения с цел ограничаване на социалните контакти между хората и намаляване разпространението на заразата.

Трябва ли да спрем да живеем и да общуваме?

Не, не е нужно. Можем да станем „невидими“ за вирусите и да не се притесняваме от общуването с околните и близките си, като се защитим с Инфлуцид и Шуслерова сол №3 на Немския хомеопатичен съюз (DHU) – оригиналните Шуслерови соли в България. Тази комбинация е изпитана във времето защита за ученика, учителя, бременната и кърмещата жена, възрастния човек с хронични заболявания, цялото семейство. При това е с отличен профил на безопасност и без никакви нежелани странични реакции.

Инфлуцид предпазва от разболяване

Инфлуцид е респираторно антивирусно лекарство, което има широка антивирусна активност спрямо редица респираторни вируси, включително коронавируси. Блокира проникването и размножаването им в клетката. Клинични проучвания сочат, че приемът на 3 пъти по 1 табл. дневно Инфлуцид в продължение на 1 месец осигурява защита от вируси за 3 месеца.

Инфлуцид доказано и лекува симптомите на респираторните вирусни инфекции

Той е първи избор за лечение на настинка и грип на хиляди български лекари и фармацевти.
Инфлуцид присъства и в утвърдените протоколи за лечение на COVID-19, прилагани от някои от водещите специалисти и клиники в страната, сред които ВМА и Клиниката по педиатрия към УМБАЛ „Александровска“.

Редица международни клинични изследвания доказват, че започването на терапия с Инфлуцид още при първи симптоми на заболяване, вкл. COVID-19, води до бързо и ефективно излекуване. Инфлуцид:
Инфлуцид

 • Овладява възпалението в организма
 • Лекува симптомите: понижава температурата, повлиява главоболието, втрисането, мускулните болки, дразнещата кашлица, отпадналостта и умората
 • Предпазва от настъпването на усложнения и нуждата от антибиотици и други симптоматични лекарства
 • Намалява риска от усложнения, предотвратява късната цитокинова буря след прекарана COVID-19 инфекция
 • Укрепва имунитета

Инфлуцид е ефективен във всяка фаза на боледуването. При остро състояние възрастни
приемат по 1 табл. на всеки час, а деца под 12 г. – по 1 табл. на всеки 2 часа. След подобрение
на симптомите – 3х1 табл. дневно за още 1 седмица, а след COVID-19 – за още 1 месец, което
предотвратява развиването на пост-Ковид късни усложнения.

Инфлуцид и ваксините

Препоръчително е Инфлуцид да се прилага преди, по време на и след поставяне на ваксина в дозировка 3х1 табл. на ден. Той активира клетъчния имунитет и създава уникалната възможност за цитокинов баланс, което предпазва от настъпването на пост-Ковид усложненията и бъдещо отключване на автоимунни заболявания.
Лекарството предпазва и от наслагването на други инфекции след поставянето на ваксината.

Шуслерова сол №3 на DHU – бързата помощ на имунната система

Изследване на български учени доказва, че Шуслерова сол №3 е ефективна за предпазване от заболяване, защото:

 • Стимулира клетките на имунната система
 • Подготвя организма за по-бърз имунен отговор в случай на разболяване
 • Подобрява кислородното насищане на тъканите
 • Помага при нарушена концентрация и умора

За укрепване на имунитета сол №3 се приема в дозировка 3х1-2 табл. на ден в продължение на поне 1 месец.

Шуслерова сол №3 е незаменима и като средство за лечение:  

 • Бързо активира имунния отговор на организма спрямо болестния причинител – прилага се още при първите симптоми на настинка и грип
 • Овладява размножаването на болестните причинители. Затова винаги при поява на: втрисане, температура, отпадналост, болки в гърлото, хрема – прием на по 1 табл. Шуслерова сол №3 на всеки 10-15 мин. до настъпване на подобрение
 • Подобрява насищането на тъканите с кислород

За да бъде ефектът гарантиран, е важно да приложите Шуслеровите соли на Немския хомеопатичен съюз, които са единствените оригинални Шуслерови соли в България. Над 10 години те са неизменна част от терапевтичната практика на успешните лекари и фармацевти у нас.

Шуслеровите соли, произведени по оригиналната рецепта на д-р Шуслер, са без глутен по официално приетите стандарти от ЕМА (Европейска агенция по лекарствата). Те преминават през строга производствена регулация, отговаряща на всички GMP стандарти. Именно този начин на производство гарантира високата усвояемост и бързото достигане на минералите до
тъканите и клетките, нуждаещи се от тях. Осигурява максимална активност на солите и постигане на бързи и ефективни резултати.

Важно: При некачествено и недостатъчно добро производство Шуслеровите соли не могат да
бъдат достатъчно активни и да постигнат бързи и ефективни резултати.