“Д-р Густав Клайн”

„Д-р Густав Клайн” (Dr. Gustav Klein GmbH@Co.KG) e компания с над 65-годишен опит в областта на натуропатията. От 2012 г. тя е част от Алпен Фарма Груп. Производството на компанията е в планината Шварцвалд. „Д-р Густав Клайн” се радва на широка популярност в Германия, Европа и още 11 страни от света.

Фирмата присъства на фармацевтичния пазар в България с три фитопрепарата – Гастритол®,  (за здрав стомах и по-добро храносмилане), Солидагорен® (за лечение на цистити и инфекции на пикочните пътища) и Простамед® (за здрава простата).

Те са подходящи за лечение на стомашно-чревни оплаквания, цистит, хиперактивен пикочен мехур и проблеми с простатата. За повече информация може да посетите официалния сайт.

ГАСТРИТОЛ ® капки

При стомашно-чревни оплаквания

Гастритол® капки действа ефективно при нарушения на храносмилателната система. Помага при  метеоризъм, киселини, подуване и тежест в корема. Облекчава болките в стомаха. Регулира чревната перисталтика и поддържа равновесието на чревната флора. Препоръчва се при синдром на раздразненото дебело черво. Подходящ при гастрит, пептични язви, проблеми с храносмилането. Лекарството съдържа 6 лечебни билки, известно още като немската горчивка за здрав стомах и добро храносмилане. Отпуска се без лекарско предписание в аптеките. Научи повече на официалния сайт на Klein.

СОЛИДАГОРЕН ® капки

При проблеми с бъбреците и пикочните пътища

За лечение и профилактика на цистит и инфекции на пикочните пътища, причинени от Ешерихия коли и други бактерии. Облекчава симптомите на парене и болка при уриниране и има силен антибактериален ефект. Предотвратява образуването на камъни в бъбреците и пикочния мехур и подпомага тяхното елиминиране; препоръчва се при вагинални гъбични инфекции и изпускане на урина в детска възраст. Добре е да се започне прием на Солидагорен® капки още при първото усещане на дразнене и парене при уриниране. Лекарството е изцяло на растителна основа и се отпуска без лекарско предписание в аптеките. Научи повече на официалния сайт на Klein.

ПРОСТАМЕД ® Таб

При проблеми с простатата

Простамед®  таблетки се използва при нарушено функциониране на пикочния мехур и за лечение на  двата най-често срещани заболявания на простата: увеличената простата (доброкачествено разрастване) и остро и хронично възпаление на простатната жлеза (простатит). Добре е да се започне прием на Простамед® още при първи симптоми на чести позиви за уриниране или намалена струя на урината. Има противовъзпалителен, обезболяващ и антибактериален ефект. Възстановява нарушената еректилна дисфункция и нарушената еякулация. Продуктът е изцяло на растителна основа и е подходящ за дълъг период на лечение или профилактика, както и при лошо функциониране на бъбреците в напреднала възраст. Отпуска се без лекарско предписание в аптеките. Научи повече на официалния сайт на Klein.