При настинка и грип

Лекарства с изцяло природен състав за всички, които търсят ефективно и щадящо решение. Разберете повече за Инфлуцид, Инфлуназал, Тонзилотрен, Цинабсин и Ринитал от видеата, които сме избрали за вас.

Доц. д-р Христо Златанов, д.м., специалист по ушни, носни и гърлени болести, началник на отделение в УНГ клиниката на ВМА, говори за увеличената и възпалена трета сливица при малките деца.

Д-р Лиляна Вълчева - специалист вътрешни болести и ОПЛ, отговаря на въпроса: Предвидим ли е вече COVID-19 и имат ли българските лекари достатъчно натрупани оръжия, за да се справят с превенцията и лечението на тази инфекция?

Д-р Галина Пенкова - педиатър, ОПЛ и хомеопат, споделя опита си с респираторното антивирусно лекарство Инфлуцид в лечението на COVID-19 при пациенти от различни социални групи - възрастни хора, бременни жени и малки деца.

Как да се справиш ефективно с хремата на твоето бебе или малко дете? Виж съветите на д-р Веселина Никифорова, която има повече от 25 години опит в работата си с деца.

Грипът бързо събаря човек на леглото. А изправянето обратно на крака е бавно.
Виж във видеото как може да обърнеш този процес.

Той те защитава от невидимите заплахи като вирусите, които са навсякъде. Откъде черпи своите супер сили и къде живее? Виж повече във видеото.

През студените дни все по-често чуваме думата температура🌡проф. д-р Петко Минчев🌡говори за това: защо тя е добър признак и как да я овладеем. Повече във видеото.

Има неща, за които имате нужда от напомняне. Но при остро възпалено гърло и ангини е по-добре да действате от рано с Тонзилотрен. Разберете как във видеото.

На есен - само с песен. Научете как да държите настинката и грипа далеч с Инфлуцид във видеото!

Тя е магистър фармацевт и винаги препоръчва на пациентите Инфлуцид при първи симптоми на настинка и грип. Разберете защо във видеото.

Магистър-фармацевтът има дълга практика зад гърба си и във видеото той споделя мнението си за болестите на модерното време и за опита си с #Инфлуцид.

Инфлуназал спира хремата без да изсушава носната лигавица. Подходящ е за бременни, кърмещи и малки деца, защото е абсолютно безвреден.

Вижте обяснението на специалистите защо при температурата над 38° вирусите и бактериите не се размножават и защо да приемаме Инфлуцид.

Магистър фармацевт Антон Вълев обяснява кога да включим антибиотик при грип и настинка, кога Инфлуцид, и кои храни да избягваме.

Инфлуцид може да се прилага както профилактично, така и по време на настинка и грип.
Вижте как.

Приемайте Инфлуцид през есента,
за да сте здрави през зимата. Вижте какъв е препоръчителния прием във видеото.

Пролетните алергии имат решение. Ринитал помага за намаляване на отока и обилната водниста секреция. Комбинира се най-добре с Инфлуназал. Вижте защо.

На кой мъж може да разчита жената, когато няма сили, и как помага Инфлуцид при настинка и грип - отговорите във видеото.

Научете как се произвеждат лекарствата на Немски Хомеопатичен съюз и какво се постига чрез различните потенции.

Гледайте във видеото защо да опитате
хомеопатична терапия и как действа тя, така че да активира оздравителния процес.

Различни видове растения от всички континенти се селектират за производството на хомеопатичните продукти на DHU. Вижте био оранжериите във видеото.