Ефективни решения за укрепване на имунитета и защита на цялото семейство

В периода на епидемична обстановка силният имунитет е изключително важен. Устойчивата имунна система ще помогне да се справим по-леко и бързо с непрекъснато заобикалящите ни вируси.

Предлагаме ви 3 ефективни решения за ПОДКРЕПА на ИМУНИТЕТА и ЗАЩИТА от АТАКУВАЩИТЕ ВИРУСИ. Те са изцяло природни и напълно безопасни. Изпитани са в лекарската практика, лесни за прием и приятни на вкус, което е от особено голямо значение за малките деца и техните родители. Нямат никакви нежелани лекарствени взаимодействия и могат да се прилагат безопасно успоредно с всеки друг вид профилактика и лечение.

Инфлуцид и Шуслерова сол №3 са първа линия на защита за цялото семейство. Тази комбинация ще помогне на организма да си изгради силна самостоятелна защита срещу вирусите. Подходящи е и за бременни, кърмещи жени, възрастните хора с множество заболявания и хронично болните, които имат отслабена имунна система.

Инфлуцид е респираторно антивирусно лекарство, създадено по най-високите немски стандарти за качество. Препаратът има сериозна база от клинични изследвания, потвърждаващи неговата ефективност и безопасност за предпазване и лечение на остри респираторни вирусни инфекции.

18 клинични проучвания с участието на 2500 пациенти категорично доказват, че Инфлуцид:

  • Повишава имунитета
  • Укрепва клетъчната мембрана и предпазва от проникването и размножаването на вируси в клетките
  • Има силно противовирусно действие при грипни щамове тип А и B, аденовируси, коронавируси, респираторно-синцитиални и парагрипни вируси и дори вирусите на херпес

За предпазване Инфлуцид се приема в дозировка 3х1 табл. на ден в продължение на поне 1 месец.

Прилаган в лечебна дозировка – по 1 табл.на всеки 1-2 часа, Инфлуцид  има висока ЕФЕКТИВНОСТ при всички симптоми на настинка и грип – температура,  втрисане, хрема, кашлица, главоболие, болки в мускулите, отпадналост. Намалява необходимостта от прием на симптоматични лекарства и съкращава продължителността на боледуването.

Шуслерова сол №3 железен фосфат е солта за първа помощ на имунната система. Тя е изпитано профилактично средство срещу целогодишните изяви на грип и настинка.

Изследване на български учени доказва, че сол №3 повишава адаптивността на клетките и способността им да генерират по-бърз и адекватен имунен отговор при възникване на вирусна или бактериална инфекция.

Шуслерова сол №3 има многобройни функции за организма. Може да се използва и:

  • в началото на всеки възпалителен процес
  • за регулиране на повишената температура
  • при травми и наранявания
  • при желязодефицитна анемия, включително и като добавка към железни препарати за постигане на оптимално усвояване;
  • при нарушено кръвооросяване, мускулна треска, намалена концентрация и умора – подобрява кислородното насищане на тъканите

За предпазване Шуслерова сол №3 се приема 3х2 табл. на ден в продължение на поне 1 месец.

За децата от 0 до 6 г.

Заради спецификата на своя организъм децата до 6-годишна възраст са сред най-уязвимите към вирусните инфекции групи. Имунокинд е специално създаден за засилване на имунната система именно на бебета и деца от 0 до 6 г. Педиатрите препоръчват неговият прием да започне още при първата вирусна инфекция в кърмаческа възраст, при повторни инфекции на горните дихателни пътища, както и в епидемиологична обстановка като ключова защита за всички малки деца и особено групата на често боледуващите.

В състава му влизат 3 калциеви съставки, благодарение на които организмът се справя по-ефективно с честите респираторни инфекции. Имунокинд защитава и лигавиците – входните врати за вирусите и бактериите, което намалява риска от разболяване. Клинично доказано е, че приемът му значително разрежда боледуванията и намалява нуждата от антибиотично лечение.

Препаратът е официално признат от 22 водещи педиатри и неонатолози за успешно лекарство за профилактика на честите респираторни инфекции в ранна детска възраст. Имунокинд бе избран и за “Хомеопатичен лекарствен продукт” за 2018 г. от Българския фармацевтичен съюз

Защитата с Имунокинд включва прием на 3х1 табл. дневно в продължение на минимум 1 месец. За оптимален резултат е препоръчително да се комбинира с 3х1 табл. на ден Шуслерова сол №3.