По-добре навреме отколкото късно! Защо е нужно да вземете мерки срещу настинки и грип?

Най-вероятно сте чували изразите „След дъжд качулка“, „Да свърши зимата, че да си купиш палто“ или „Иди, че бягай, като те хванат“. Смисълът е все един и същ: прекалено късно е! А като говорим за защита от настинки и грип, ключовата дума е НАВРЕМЕ! Така че поне в този случай забравете правилото „По-добре късно, отколкото никога“ и започнете не утре, а днес профилактика за по-добър имунитет. Само така ще си осигурите спокойствие за есенно-зимния сезон.

Ако все още не сте убедени, че е необходимо да го направите, ще се опитаме накратко да споделим с вас 9 причини защо не трябва да отлагате грижите за имунитета.

1. Имате ли време за боледуване?

Повечето хора боледуват поне 2 пъти годишно, това са най-малко 2 седмици от живота или 365 часа, буквално потънали в море от носни кърпички и капки за нос… Време, в което бихте могли да се видите с приятели, да отидете на кино, да посетите спортната зала, да поиграете с децата, да се разходите из любимите улички или да се отдадете на релаксиращ шопинг… Сигурни сме, че не искате да пропуснете тези хубави моменти от живота си, защото сте хванали настинка или грип.

2. Рязката смяна на температурите е сериозно изпитание за организма

С рязката смяна на температурата отслабват защитните функции на организма. А това означава, че дебнещите оттук и там вируси имат по-голям шанс да вземат превес в тялото ви. Какво е решението тогава? Отговорът е лесен – засилете имунитета си по природосъобразен начин и не си правете експерименти с боси крака, голямо деколте и къс ръкав, когато температурите навън са под 15 градуса. За повишаване на защитните функции на организма на възрастни и деца над 1 годинa е необходим прием от 1 или 2 таблетки Инфлуцид 3 пъти на ден.

3. Инфлуцид предпазва от зараза

Ако не искате да изтръпвате всеки път, когато някой в автобуса кихне, или пък когато стоите на метър разстояние от подсмърчащия си колега, или когато чуете сладкото дете на приятелката ви да кашля така, че без да искате смръщвате вежди, най-добре е да започнете веднага профилактика с хомеопатичния продукт Инфлуцид. Сезонът на студеното време наближава и описаните по-горе ситуации за съжаление ще зачестят.

4. Есента е сезонът на големите промени, а това означава стрес за организма

Заедно с времето се променя и ритъмът в ежедневието. Все по-ранно ставане за работа и училище, организиране на всяка минута, за да не закъснеете тук или там, вечно бързане, за да спазите подадения срок. Да не говорим за „скока“, който правят децата от безгрижното лято в класната стая… Остава все по-малко време за приятни срещи с приятели, по-малко разходки и развлечения на открито. Всичко това стресира организма и води неизбежно да отслабване на имунитета.

5. Вредните навици и недружелюбната околна среда

Със започването на следотпускарския период изведнъж попадаме в затворения кръг на недостатъчен сън, изнервящ трафик, замърсени улици и хапване на крак каквото ни попадне. Така, вместо да помогнем на организма си да се адаптира към температурните разлики, които правят атаките на вирусите все по-агресивни, без да искаме го подлагаме на още по-голям стрес. И понеже е почти невъзможно да избягаме от заобикалящата ни среда и ежедневие, можем поне да си помогнем с комбинация от 6 специално подбрани съставки, съдържащи се в хомеопатичното лекарство Инфлуцид. А правилото е едно единствено: да се вземе НАВРЕМЕ!

6. Когато децата са добре, половината от грижите изчезват

За да не губите време в притеснения дали детето ви ще хване новия задал се на хоризонта вирус; как се чувства в детската градина или на училище, след като цяла нощ се е събуждало заради запушения нос, не отлагайте превантивен курс с Инфлуцид. Редица изследвания, направени при деца, доказват, че Инфлуцид помага имунната система да работи максимално добре и крайният резултат е предпазване от заболявания. Освен това този ефект се запазва до три месеца след първоначалния прием на продукта. Препоръчителен прием за деца над 1 година е по 1 таблетка 3 пъти на ден поне един месец.

7. Планирате спокойно свободното си време и почивки

Това, че току-що сте казали „Сбогом!“ на лятната почивка, не значи че не можете да помислите за следващо „зареждане на батериите“, било то в планината или друга пожелана от вас дестинация. Освен това съботата и неделята са най-усмихнатите дни по всяко време, във всеки сезон. Така че планирайте следващата си двудневна почивка, но не забравяйте да започнете навременна профилактика за засилване на имунната система! Не за друго, а защото би било жалко точно миг преди заминаването да се окаже, че някой от семейството е болен и не ви остава друго, освен да си останете вкъщи.

8. Една причина в повече, ако сте бременна

Няма спор, най-добре е бременните жени да не се разболяват. От една страна, защото от тяхното здраве зависи развитието на плода, от друга, защото не могат да приемат почти никакви лекарства. В същото време бъдещите майки са по-податливи към грипни и парагрипни вируси, тъй като имунната защита на организма е по-слаба по време на бременност, за да се предпази плодът от изхвърляне от утробата. Така че профилактиката в този период от живота на жената е изключително важна. За щастие, в последно време с помощта на хомеопатията всяка бременна жена може да се пребори безопасно и ефективно с вирусите. Ако сте бременна, направете профилактичен курс за 2–3 месеца по 1 таблетка Инфлуцид 3 пъти дневно.

9. Без притеснения от странични действия

Инфлуцид е най-задълбочено изследваното хомеопатично лекарство в клинични условия и можете да сте спокойни, че няма странични ефекти. Без значение дали става въпрос за настинка или грип през студените сезони, Инфлуцид не само лекува, но и активно предпазва организма от тях. Медикаментът е мощна комбинация от пет растения и един минерал, които се борят доказано добре с вирусите на грипа и имат общо оздравително действие за организма.

Дано тези 9 причини са били достатъчни да ви убедим, че профилактиката срещу настинки и грип е наистина необходима. Така ще сте здрави чак до Коледа! Затова не отлагайте и минута повече, ИНФЛУЦИДирайте се навреме!

Последни публикации: