Мама Натура

Продуктите на Мама Натура са незаменим помощник в отглеждането на малките деца. Създадени са да оказват подкрепа за цялостното физиологично развитие на децата от 0 до 6-годишна възраст. По нежен и деликатен начин помагат на малчугана да премине по-леко през периода на коликите, никненето на млечните зъбки, захранването. Помагат при проблеми със съня, концентрацията и поведението, при често боледуване.

Мама Натура е първата серия от природни решения, създадена специално за бебета и малки деца. Подходящи са за лечение на стомашно-чревни нарушения, облекчаване на болката при поникване на млечните зъби, укрепване на имунната система при често боледуващи деца, за спокоен бебешки сън и за лечение на поведенчески разстройства при деца над една годишна възраст. Те са клинично доказани, безопасни и без регистрирани странични реакции, поради което могат да се прилагат и на новородени. За повече информация можете да посетите официалния сайт.

ДОРМИКИНД®

За спокоен сън на бебето и детето

Дормикинд® подобрява качеството на съня на бебето  и малкото дете. Действа благоприятно при нощно безпокойство и плач, често събуждане, трудно заспиване и нервност. Съставките, които се съдържат в продукта са безопасни, не действат замайващо и не причиняват отпуснатост или сънливост. Може да се ползва от първия ден на живота, таблетките се разтварят в чаена лъжичка вода. Научи повече на официалния сайт на Mama Natura.

ДЕНТОКИНД®

При поникване на зъбки

Дентокинд® намалява болката на венците при пробиване на зъбите, както и проявите на раздразнение и безпокойство при децата. Облекчава симптомите на повишена температура, безсъние, раздразнение, болка в ушите и диария. Таблетките могат да се разтворят в малко вода или да се сложат директно в устата в зависимост от възрастта на детето. Научи повече на официалния сайт на Mama Natura.

ДЕНТОКИНД® гел

Успокоява венците при никнене на зъбки

Дентокинд® гел успокоява венците при пробиване на зъбите в бебешка и детска възраст.  Уникалната комбинация от листа на слез и пантенол хидратира и намалява болката и чувствителността на венците, регенерира и защитава лигавицата в устната кухина. Препоръчително е за бърз и траен ефект да се комбинира с прием на таблетки Дентокинд®. Научи повече на официалния сайт на Mama Natura. Научи повече на официалния сайт на Mama Natura.

ИМУНОКИНД®

За укрепване на имунната система на кърмачета и малки деца

Имунокинд® подпомага имунната система на детето в периода на нейното съзряване. Лекарството защитава лигавиците, което понижава риска от заболяване, значително разрежда проявата на респираторни инфекции, намалява нуждата от антибиотично лечение, подобрява апетита. Имунокинд бе избран за Хомеопатичен лекарствен продукт №1 за 2018 г. от Българския фармацевтичен съюз. Лекарството е подкрепено и от 22-ма водещи педиатри в страната като ефективно средство за профилактика на честите остри респираторни инфекции в ранна детска възраст. Научи повече на официалния сайт на Mama Natura.

КИНДИНОРМ®

За разстройства в детското поведение

Киндинорм® възстановява вътрешното спокойствие и хармоничните отношения с околните. Оказва благоприятно влияние при трудности със задържане на вниманието, лесно разсейване, често забравяне, физическа хиперактивност, проблеми със съня и общо изтощение.  Няма странични ефекти и не съществува риск от привикване към препарата. Научи повече на официалния сайт на Mama Natura.

КОЛИКИНД ®

При бебешки колики

Коликинд® е природно лекарство, създадено специално за лечение на  колики, подуване на стомаха и газове при деца от 0 до 6-годишна възраст. Препоръчва се прием на капките през устата при твърд и подут корем, пристъпни болки в корема, запек, раздразнителност и безпокойство. Само след няколкодневен прием на нужната дневна доза Коликинд®  плачът на бебето намалява, подобряват се апетитът и сънят му. Директно започнете приема му профилактично, за да премине детето по-леко през периода на колики. Научи повече на официалния сайт на Mama Natura.

ГАСТРОКИНД®

Стомашно-чревни нарушения при децата

Гастрокинд® облекчава ефективно и безопасно симптомите на гадене, повръщане, диария, запек, подуване на стомахчето и оригване. Тези стомашно-чревни оплаквания могат да се появят в резултат от вирусни инфекции или при промяна в начина на хранене: преминаване от майчина кърма към адаптирано мляко, първоначален прием на твърди храни, смяна на хранителния режим при пътуване. Научи повече на официалния сайт на Mama Natura.Научи повече на официалния сайт на Mama Natura.