Кои сме ние?

Алпен Фарма Груп е основана през 1997 г. Обединява компании, които са специализирани в маркетирането, промоцията и дистрибуцията на фармацевтични продукти в Европа и Азия. Централният офис е в Берн, столицата на Швейцария.

Алпен Фарма Груп стъпва на българския пазар през 2009 г. чрез Алпен Фарма ООД. Фирмата работи успешно в сферата на здравеопазването, националния пазар на едро, аптеки и фармацевтични вериги, а също така и с крайни потребители.

Алпен Фарма Груп отделя изключително внимание на сътрудничеството с медицинските и здравни институции, лекари и потребители на фармацевтични продукти, активно подкрепя научните и практически медицински конференции и семинари.

Българското дружество партнира успешно с Немския хомеопатичен съюз и компанията „Д-р Густав Клайн”. Продуктите, с които Алпен Фарма присъства на българския пазар, са:

♥    Комплексни хомеопатични продукти – Инфлуцид, Тонзилотрен, Цинабсин, Ринитал, Инфлуназал

♥   Шуслерови соли

♥   Хомеопатични монопрепарати в D-потенции

♥   Лекарствена серия за бебета и малки деца Мама Натура, включваща Коликинд, Дормикинд, Гастрокинд, Дентокинд, Дентокинд гел, Имунокинд, Киндинорм

♥   Фитопрепарати Гастритол, Солидагорен, Простамед

♥   Пробиотик Актив Флора бейби

Не намирате решение за вашия проблем?
Търсите повече подробности?
Свържете се с нас и ни попитайте!
Напишете вашите въпроси тук!
Ще се радваме да сме полезни!

При настинка и грип

Шуслерови соли и мехлеми

Актив Флора бейби

Мама Натура

Klein

Mонопрепарати

За Немския хомеопатичен съюз (DHU)

Хомеопатични лекарства за цял свят

Немският хомеопатичен съюз (DHU) е най-големият производител на хомеопатични лекарства в Германия и в Европа, в световен мащаб е сред първите три хомеопатични компании. От фабриката в Карлсруе, Германия, хомеопатичните лекарства се доставят по целия свят.

50 години доверие

Повече от 50 години Немският хомеопатичен съюз (DHU) е един от водещите световни производители в областта на природните лекарства, каквито са хомеопатичните медикаменти и Шуслеровите соли.

Грижа за здравето

Немският хомеопатичен съюз създава стандарт за безопасна, щадяща и ефективна грижа за здравето. Високото качество и широката продуктова гама допринасят за големия успех на продуктите на DHU както в Германия, така и в над 40 страни по света.

Натурални съставки

Философията на DHU интегрира вековния опит от употребата на натурални съставки и хомеопатични медикаменти с последните научни и клинични достижения на съвременната медицина.