Туя е за теб, ако…

се нуждаеш от изчистване на страничните ефекти на дълготрайно лечение с медикаменти или при поставяне на ваксини. При често лечение с антибиотици, кортикостероиди, транквиланти, седативи, обезболяващи, противовъзпалителни и др. А също така и при хронична гъбична инфекция, която не се повлиява от традиционното антимикотично лечение. При оплаквания от целулит, задържане на течности и др.

Хомеопатичното лекарство има
широко приложение при:

Необходимост от прием на антибиотик (още от първия ден на лечението) – Туя D30, 2 пъти дневно по 1 доза (10 глобули). Лечението се спира 2 седмици след края на антибиотичното лечение
Лечение на гъбични инфекции, следствие от прием на антибиотици – Туя D30, 2 пъти дневно по 1 доза. Лечението продължава, докато за 3-4 дни вече няма симптоми. При хронична гъбична инфекция, която не се повлиява от традиционното антимикотично лечение, същата схема на лечение се прилага за 3 месеца.
За пречистване на тялото след дълготрайна употреба на различни лекарства (кортикостероиди и други) – Туя D30, по 1 доза дневно, за 1- 3 месеца.
След ваксинация за профилактика на страничните ефекти – Туя D30 по 1 доза дневно за 10 дни, от деня на ваксината
За лечение на брадавици
При оплаквания от целулит, задържане на течности
По лекарско предписание – при полипи, хронични пикочни и гинекологични инфекции, кондиломи, хипертрофия на простатата и др.

Какво е Туя?

Туята има редица приложения през вековете. Ханеман я открива случайно – помощ от него потърсил пациент със симптоми близки до тези на гонореята, като той категорично отричал да се е заразил с венерическата болест. Ханеман се вслушал в твърденията на младежа и затова не му дал никакво лекарство, а го помолил да се върне след 3 дни и да каже как се чувства.

За негова изненада младият мъж се появил вече без никакви оплаквания. Започнали да търсят възможната причина за поява на гонорейните симптоми и пациентът се сетил, че преди дни откъснал няколко листа от Туя и ги сдъвкал. Тогава Ханеман проверил какви са свойствата на растението и така стигнал до откритието на хомеопатичното лекарство.

Препоръчителен прием

Дозировка: Туя D6 – 2 пъти дневно по 1 доза (10 глобули) за необходимия период от време.

Важно!

Не забравяй, че само консултацията с лекар хомеопат може да ти гарантира ефективност на лечението!