За здрава лятна почивка

Вече ухае на лято, идва време за почивка на морето, планината или друго вълнуващо място. Често обаче плановете ни отиват на вятъра заради някоя вирусна инфекция, която решава да ни споходи точно тогава. Тази ситуация е позната най-вече на семействата с малки деца, които сякаш действат като магнит за болестите. Но в действителност никой от нас не е застрахован срещу вирусите, независимо каква е възрастта ни.

Защото за тях почивка няма и те са готови да атакуват по всяко време. И изведнъж се оказва, че вместо да се наслаждаваме на хубавите моменти, сме принудени да стоим в хотелската стая и да се борим с висока температура, хрема, болки в гърлото, кашлица или стомашно-чревно неразположение.

Така ли бихте желали да прекарате дългоочакваната ваканция или предпочитате вие и всички около вас да сте здрави и да черпите с пълни шепи от летните забавления? Има начин да си осигурите мечтаната почивка, без да ви сполитат баналните здравословни инциденти. При това много лесен и дори приятен. Тайната формула всъщност не е никак тайна. Нарича се  имунопрофилактика. Животът неведнъж е потвърждавал, че навременното взимане на превантивни мерки успява да ни спести много бъдещи проблеми със здравето. И в този случай, ако подкрепим имунната си система по-рано, значително ще намалим риска да се разболеем по време на отпуската. А дори и това да се случи, боледуването да премине възможно най-леко.

Как го правят европейците?

Лесно, ефективно и практично – залагат на хомеопатията. Не само при остър здравословен проблем, а и като дългосрочна инвестиция за добро здраве. С всяка изминала година тя става все по-популярна и печели доверието на все повече хора в цяла Европа. Сред причините за това са високата ефективност и пълна безопасност, установени при нейното прилагане за профилактика и лечение на множество заболявания.

Хомеопатията е особено популярна в Германия, Франция, Италия, Швейцария. Проведени проучвания за какви проблеми най-често жителите на тези държави използват хомеопатични лекарства сочат, че по-голямата част от тях ги прилагат предимно при настинка и грип.

Хомеопатията става все по-предпочитан метод на лечение и в България. Медикамент, доказал многократно успешното си действие за профилактика и лечение на настинка и грип, е Инфлуцид. Той е най-изследваното хомеопатично лекарство, с над 10 клинични международни изследвания, доказващи неговата ефективност и висок профил на безопасност. Родината му е Германия, което гарантира и високото му качество. Той ще ви помогне да укрепите имунитета преди лятната почивка. Стимулира и засилва самозащитните сили на тялото. Клинични изследвания сочат, че приемът на 3х1 табл. дневно Инфлуцид в продължение на 1 месец дава профилактичен ефект срещу настинка и грип за 3 месеца.

Инфлуцид е високо ефективен и за лечение на настинка и грип. Приеман по-начесто, той съкращава времето за боледуване, отслабва симптомите на вирусната инфекция, понижава температурата и няма никакви странични ефекти. Освен това е с отлична поносимост и напълно безопасен за деца над 1 г. и по време на бременност и кърмене. При остри симптоми се препоръчва по 1 табл. Инфлуцид на всеки час (за деца под 12 г. – по 1 табл. на всеки 2 часа), като след подобрение приемът постепенно се намалява на 3х1 табл. дневно в продължение на още 1 седмица. Таблетките са приятни на вкус и бързо се разтапят в устата. Препоръчително е 15 мин. преди и след приема им да не се консумират храни или течности.

Създателят на Инфлуцид е Немският хомеопатичен съюз. Най-важният приоритет на компанията е винаги да произвежда лекарствата с отлично немско качество и затова активните съставки преминават серия от тестове, преди да бъдат използвани. Проверката на качеството на продуктите се прави често и то от независими експерти. Немският хомеопатичен съюз се гордее много със сертификата си за биоземеделие за отглеждането на изходните растения.

Контролът на качеството в Немския хомеопатичен съюз също така включва лабораторни тестове и множество процедури, които показват, че изходният материал отговаря на високите стандарти за производство.